Korte vitser
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Korte vitser. Læsernes sjoveste vitser


Læsernes sjoveste vitser | BT Nyheder - tiotals.jordenssalt.com Vi har opdateret vitser systemer og øget sikkerheden. Vi skal i den forbindelse bede dig opdatere din adgangskode, så den indeholder minimum 6 vitser. Vi bad korte om at sende deres bedste vitser korte til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits". "Spiller du kort?" - "Nej, jeg er født sådan." - Tror forskningsministeren at der kan være liv på månen? - Det er da ikke utænkeligt, når der er lys hele natten. Hvad er fordelen ved at være senil? - Man møder nye mennesker hver dag Hvad kaldes et pindsvin der er forræder? - Stikker Skal vi lege kommunekontor ??.


Contents:


Hvad er fordelen ved at være senil? Skal vi lege kommunekontor?? Er du på utkikk etter korte vitser? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme, korte vitser. God fornøyelse! Få en god latter. Leter du etter vitser for små barn? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden har vi samlet mange vitser for små barn som. massagebold bilka Elsker du sjove jokes, vitser, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. Korte sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes.

Jokes, vittigheder og vitser er korte og morsomme historier, der er beregnet til at vække latter. Så for at svare kort på spørgsmål om hvad disse 3 forskelligere. aug Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits". Den ene fløj ud og kom kort tid efter tilbage. Den havde blod i hele ansigtet, hvorefter den anden spurgte: Hvor har du fundet så meget blod henne? - Kan du se. Korte gåder & vitser: Hvad er forskellen på Poul Nyrups slips og en g-streng? - En g-streng dækker hele røvhullet. Hvorfor griner dværge når de spiller fodbold?. Jokes, vittigheder og vitser er korte og morsomme historier, der er beregnet til at vække latter. Så for at svare kort på spørgsmål om hvad disse 3 forskelligere. aug Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits". Den ene fløj ud og kom kort tid efter tilbage. Den havde blod i hele ansigtet, hvorefter den anden spurgte: Hvor har du fundet så meget blod henne? - Kan du se. Hvorfor slår den sorte enke hanedderkoppen ihjel, når de har parret sig?? For at stoppe snorkelydene inden de begynder. Hvorfor er blondinevitser så korte??. Gi meg alt det beste av korte og skikkelig tørre vitser! Hvilket dyr i havet er mest opptatt av sikkerhet? Sikkerhetsselen.

 

KORTE VITSER - skønne damer. Mandevitser

Reglene kan i sin helhet leses her. Under følger et sammendrag:. Ut over disse punktene, så gjelder reddiketten og regler for Reddit som helhet. Hvis du ønsker å lenke til ting du har laget selv, så skal det postes i Friprat-fredag.


korte vitser Hvad er fordelen ved at være senil? - Man møder nye mennesker hver dag Hvad kaldes et pindsvin der er forræder? - Stikker Skal vi lege kommunekontor?? Korte vittigheder. Manden: "Skal vi ikke prøve en anden stilling i aften?" Konen: "Ok, du står her og stryger, mens jeg sidder i sofaen og prutter.".

Korte vitser, vitser på kort - manden, kvinden, politik. Af. Otto Leisner. Alternativ titel. Kolofontitel: Otto Leisners vittigheder - korte vittigheder, vittigheder på kort. Morsomme korte vitser Min kone er bedre enn det. Find din ynglings jokes samt billeder og del dem med familie og venner. No money. - no honey! Vittighed er.

Er du på utkikk etter korte vitser? Da har du kommet til riktig sted.

Hvad er fordelen ved at være senil? - Man møder nye mennesker hver dag Hvad kaldes et pindsvin der er forræder? - Stikker Skal vi lege kommunekontor ??. Korte gåder & vitser: Hvad er forskellen på Poul Nyrups slips og en g-streng? - En g-streng dækker hele røvhullet. Hvorfor griner dværge når de spiller fodbold?. Jokes, vittigheder og vitser er korte og morsomme historier, der er beregnet til at vække latter. Så for at svare kort på spørgsmål om hvad disse 3 forskelligere. Jokes, vittigheder og vitser er korte og morsomme historier, der er beregnet til at vække latter. Så for at svare kort på spørgsmål om hvad disse 3 forskelligere former af samme betydninger har til forskel så er svaret intet ud over stavemåden.


Korte vitser, marokkansk bakkebord messing Mest læste

Har du et korte, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi vitser opdateret vore systemer og øget sikkerheden. dansk kongerække Hvad er fordelen ved at være senil? Skal vi lege kommunekontor?? Hørt på et offentligt kontor:


neger vitser Hva er svart, hvite øyner og banker på et glass? En neger i en mikrobølgeovn. Hvorfor lukter det slik av negere? Så blinde også kan hate dem. Vælg materialetype

  • De sjove jokes og latteren
  • tea tree olie

    Følge: Indstilling af skærm » »

    Tidligere: « « Den tredje kvinde

Kategorier